Куќи за кампањаСите модели

Монтажни куќиСите модели

Дуплекс монтажни куќиСите модели

Идеални модели на монтажни куќиСите модели

Модели на челични куќиСите модели

МОЈАТА монтажна куќа

Мојата монтажна куќаАко сонувате за куќа, во овој момент мојата монтажна куќа Ние сме со вас за да го оствариме вашиот сон. Можете да го поставите вашиот животен простор по пристапни цени благодарение на овие куќи кои се корисни, стилски и отпорни на земјотреси. Благодарение на овие структури, кои се погодни за употреба во лето и зима, можно е да се помине убав живот. Дополнително, бидејќи износот е однапред одреден, нема да се соочите со изненадувачки бројки при изградбата на куќата. Ги пресметува нето износите на монтажни куќи, како и цената на монтажните куќи што може дополнително да се појават. Мојата монтажна куќаВие ги одредувате бројките што не се вклучени и соодветно го прилагодувате вашиот буџет. Во овој момент, ако сте во фаза на испитување на цените на монтажни куќи, ќе ви помогнеме во оваа статија за најсоодветните модели на монтажни куќи. Доколку сте во потрага по многу стилска и соодветна монтажна куќа, вие сте на вистинското место. мојата монтажна куќа тоа значи дека велиш.

Многу критериуми се земаат предвид при одредување на опсегот на цени за модели на монтажни куќи. Во овој момент, треба да дејствувате земајќи ги предвид овие критериуми при изборот. Едно од најважните прашања е покривот. Исклучително е важно покривот да е од квалитетни материјали и да е правилно изолиран. Во овој момент, можете да добиете детални информации од компанијата. Сепак, друго важно прашање што ја одредува цената се ѕидовите. Изборот треба да се направи земајќи ја предвид дебелината на ѕидот и надворешната фасада и изолацијата на ѕидовите и соодветно да се направат споредби на цените.

Друго прашање во монтажни куќи се квадратни метри. Цената се одредува правопропорционално на метар квадратен. Имено, монтажна еднокатна зграда е 40-45 квадрати. Овие структури се најмали. Цените во овој момент се добра изолација и користени градежни материјали. цени на монтажни куќи се на нашата страница. Дополнително, како што расте квадратниот метар, цената се зголемува правопропорционално со него. Сите модели и цени мојата монтажна куќа исто така достапни.

Цени на монтажни куќи за 2024 година ;

Име на производКод на производотЦена на производот
50 м2 Монтажна куќаIP 050£ 349.900
55 м2 Монтажна куќаIP 055£ 379.900
59 м2 Монтажна куќаIP 059£ 394.900
70 м2 Монтажна куќаIP 070£ 389.900
75 м2 Монтажна куќаIP 075£ 449.900
69 м2 Монтажна куќа IP 070T£ 454.900
103 м2 Монтажна куќаIP 103£ 684.900
74 м2 Монтажна куќаIP 074£ 464.900
78 м2 Монтажна куќаIP 078£ 454.900
81 м2 Монтажна куќаIP 081£ 529.900
85 м2 Монтажна куќаIP 085£ 554.900
90 м2 Монтажна куќаIP 090£ 569.900
108 м2 Монтажна куќаIP 101£ 659.900
112 м2 Монтажна куќаIP 112£ 619.900
100 м2 Монтажна куќаIP 100£ 594.900
113 м2 Монтажна куќаIP 113£ 714.900
120 м2 Монтажна куќаIP 120£ 734.900
121 м2 Монтажна куќаIP 121£ 764.900
126 м2 Монтажна куќа IP 126T£ 839.900
110 м2 Монтажна Куќа ДвокатницаIP 110£ 889.900
150 м2 Монтажна Куќа ЕднокатнаIP 150T£ 859.900
148 м2 Монтажна куќа Еднокатна близнакIP 148£ 919.900
126 м2 Монтажна Куќа ДвокатницаIP 126£ 949.900
136 м2 Монтажна Куќа ДвокатницаIP 136£ 999.900
186 м2 Монтажна Куќа ДвокатницаIP 186£ 1.349.000
149 м2 Монтажна Куќа ДвокатницаIP 149£ 1.134.900
150 м2 Монтажна Куќа ДвокатницаIP 150£ 1.049.900
149 м2 Монтажна Куќа ДвокреветнаIP 149C£ 1.134.900
131 м2 Монтажна Куќа ДвокатницаIP 131£ 1.064.900
123 м2 Монтажна Куќа ДвокатницаIP 123£ 1.219.900
157 м2 Монтажна Куќа ДвокатницаIP 157£ 1.244.900