Информации за контакт

Адреса на изложбен салон:
Güzelyalı Mh. Каинат Ск. No:32/A – 34903
ПЕНДИК / ИСТАНБУЛ / Турција

Е-пошта: info@prefabrikevim.com
Тел: 0216 421 35 10
Џеб: 0553 900 35 10

ДОБИЈТЕ НАСОКИ

Контакт форма