Како да купите монтажна куќа чекор по чекор?

1. чекор ; Вие го избирате вашиот проект со посета на салонот во Pendik Güzelyalı.
2. чекор ; Можете да ја посетите нашата куќа за примероци и да одлучите за куќата што ја сакате меѓу нашите модели.
3. чекор ; Нашиот Договор за куќа е направен, ви се дадени бетонски подни и проектни планови.
4. чекор ; Во договорот мора да се уплати 80%, авансно плаќање 20% при превоз.
5. чекор ; Го носите проектот Монтажна куќа во канцеларијата за архитектура поврзана со локацијата каде што ќе ја изградите.
6. чекор ; Архитектонската канцеларија го подготвува вашиот проект во досие за лиценца и го доставува до општината.
7. чекор ; Општината го одобрува и вие го поставувате вашиот бетон согласно конкретниот план што ви е даден.
8. чекор ; Монтажна куќа доаѓа на вашата локација со својот тим за инсталација.
9. чекор ; Монтажна куќа е инсталирана од нас. (Врати, покриви, прозорци, внатрешно-надворешно сликање, електрика и водовод, приклучоци, светилки и кутија со осигурувачи се завршени.)
10. чекор ; Ставате тенка кошулица на подот и работите на паркетот и плочката.
11. чекор ; Потоа ни се јавиш, ние работиме со силиконски бои и мастики и излегуваме од дома.
12. чекор ; Со поставување на вашите кујнски кабинети и целиот мебел во вашиот дом, можете удобно да седите во вашиот дом во лето и зима.