Идеален дом

Идеален дом; Прво го започна своето производство со монтажни куќи, деловни згради, социјални објекти, куќи од земјотреси и лесни челични конструкции. Поставувајќи постојан раст како своја цел, Идеал Префабрик со текот на времето ја прошири својата производствена мрежа и успеа да стане една од водечките компании во секторот со челични конструкции и производство на контејнери.

Нашата компанија;

Произведува монтажни куќи, згради на градилиште, социјални објекти, болници, училишта, канцелариски и станбени контејнери, челични конструкции. Повеќе од 20 години успешно ги опслужува своите клиенти дома и во странство.

Работејќи врз основа на задоволството на клиентите, техничкиот и административниот персонал нуди брзи и квалитетни решенија во согласност со потребите на клиентите.

Идеал Ев придонесува за економијата и вработувањето на земјата со повеќе од 20.000 вработени во нејзината фабрика од 300 m². Во производствени капацитети;
Нашиот машински парк се состои од 7 машини Rollfrom, 6 преси Apkant, 3 ножици за гилотина, клупи за дупчење и повеќенаменска опрема за монтажна клупа.
Нашата компанија, која придава големо значење на студиите за истражување и развој со своето разбирање дека квалитетот го гледа како стандардна мерка, го прави производството со цел нула дефект во машинскиот парк создаден со следење на најновите технологии.

Поцинкуваните лимови донесени во нашата фабрика во ролни може да се произведуваат во саканата големина и должина во машините Rollfrom. Материјалите произведени во саканата должина се наредени на палети и подготвени за испорака.
Сите метални делови што се користат во нашето производство се целосно галванизирани и имаат карактеристика на отпорност на 'рѓосување.

Статичките пресметки се направени со разгледување на климатските услови на регионот каде што ќе се гради зградата. Како резултат на овие пресметки, производството е направено со користење на целосно поцинкуван профил и технологија на градба без заварување.

Сите материјали што се користат во производството на контејнери се поцинкувани и се произведуваат во едно парче и се расклопуваат.

Горди сме што го продолжуваме нашето постоење и успешно ја претставуваме нашата земја во многу земји во светот, вклучувајќи ги Германија, Туркменистан, Северна Африка, Ирак, Иран, Азербејџан, Англија, Либија, Таџикистан, Романија, Судан, Бугарија, Нигерија, Саудиска Арабија, Украина, Грузија.

МОДЕЛ НА ПРОИЗВОД ЕЕЗ / М²
Во монтажни објекти 15000 m²
Во модуларен контејнер 500 парчиња
во расклопен сад 300 парчиња
Во лесни челични конструкции 7000 m²
Згради на фабрики за тежок челик 5000 m²

Слики од нашата фабрика…