Дуплекс монтажни куќи

Ние обезбедуваме услуги низ цела Турција во согласност со дуплекс монтажните куќи што ги сакаат нашите клиенти. Благодарение на нашиот издржлив монтажен куќен материјал и технички тим, дуплекс монтажните вили што ги сакате се изградени од нас и доставени до вас на начинот на кој сакате. Да се ​​биде архитект на дуплекс монтажни куќи, кои имаат издржливост до 50 години и се идеални за многу луѓе благодарение на нашето квалитетно производство, за нас е гордост, а секоја зграда што ја градиме е референца за следната. Среќата да се оствари сонот на друго семејство секој ден е нашиот најдобар мотивационен фактор во нашата компанија за монтажни куќи, каде што луѓето имаат можност да ги градат куќите што ги сакаат каде и како сакаат. Ние обезбедуваме услуги низ цела Турција во согласност со дуплекс монтажни куќи кои ги сакаат нашите клиенти. Благодарение на нашиот издржлив монтажен куќен материјал и технички тим, дуплекс монтажните вили што ги сакате се изградени од нас и доставени до вас на начинот на кој сакате. Да се ​​биде архитект на дуплекс монтажни куќи, кои имаат издржливост до 50 години и се идеални за многу луѓе благодарение на нашето квалитетно производство, за нас е гордост, а секоја зграда што ја градиме е референца за следната. Нашиот најдобар мотивационен фактор е среќата секој ден да го оствариме сонот на друго семејство во нашата компанија за монтажни куќи, каде што луѓето имаат можност да ги градат куќите што ги сакаат каде и како сакаат.

Цени за монтажни куќи на дуплекс

110 м2 Монтажна Куќа ДвокатницаIP 110£ 889.900
150 м2 Монтажна Куќа ЕднокатнаIP 150T£ 859.900
148 м2 Монтажна куќа Еднокатна близнакIP 148£ 919.900
126 м2 Монтажна Куќа ДвокатницаIP 126£ 949.900
136 м2 Монтажна Куќа ДвокатницаIP 136£ 999.900
186 м2 Монтажна Куќа ДвокатницаIP 186£ 1.349.000
149 м2 Монтажна Куќа ДвокатницаIP 149£ 1.134.900
150 м2 Монтажна Куќа ДвокатницаIP 150£ 1.049.900
149 м2 Монтажна Куќа ДвокреветнаIP 149C£ 1.134.900
131 м2 Монтажна Куќа ДвокатницаIP 131£ 1.064.900
123 м2 Монтажна Куќа ДвокатницаIP 123£ 1.219.900
157 м2 Монтажна Куќа ДвокатницаIP 157£ 1.244.900

Во кои провинции градиме монтажни куќи?

АданаБУРДУРГУМУШАНЕКУТАХИЈАСИНОПКИРИККАЛЕ
АДИЈАМАНБУРСАХАКАРИМАЛАТЈАСИВАСБАТМАН
AFYONKARAHİSARЧАНАККАЛЕХАТЕЈМАНИСАТЕКИРДАГШИРНАК
БОЛКАЧАНКИРИИспартаКАХРАМАНМАРАСШАМАНИЦАБАРТИН
АМАСЈАЧОРУММерсинМардинTRABZONАРДАХАН
АНКАРАДЕНİЗЛİИСТАНБУЛМУГЛАТУНЧЕЛИИДИР
АНТАЛИЈАДИЈАРБАКИРИЗМИРМУШШАНЛИУРФАЈАЛОВА
АРТВİНЕдренеKARSНЕВШЕХИРСЛУГАКАРАБУК
AydinЕЛАЗИГКАСТАМОНУНИГДЕVANИЗВЕШТАЈ
BALIKESÝRЕРЗИНЧАНКАЈСЕРİОРДУЈОЗГАТосманлиски
БИЛЕЦИКЕРЗУРУМКИРКЛАРЕЛИРИЗЕЗОНГУЛДАКДУЗЧЕ
БИНГОЛЕСКИШЕХИРКИРШЕХИРСАКАРИЈААКСАРАЈ
БИТЛИСГАЗЧАНТЕПКОЦАЕЛИСАМСУНБЕЈБУРТ
БОЛУГИРЕСУНКОНЈАСИРТКАРАМАН