На оваа страница можете да ги најдете нашите мали куќни производи, кои се популарни за градби на куќи, кои денес се голем проблем во незонираните земјишта. Можете да не контактирате на 0553 905 35 10

Куќа квадратни метриБрој на собиЦенаШифра на акции
Мала куќа од 18 м21 + 0 TH 001
35 m2 Лозје Куќа1 + 1 БИДЕ 001