Попуст!
Оригинална цена: 399.900,00 ₺.Тековна цена: 375.000,00 ₺.
Попуст!
Оригинална цена: 425.000,00 ₺.Тековна цена: 399.000,00 ₺.
Попуст!
Оригинална цена: 600.000,00 ₺.Тековна цена: 559.000,00 ₺.

Моделите и цените на куќите за контејнери можете да ги најдете на оваа адреса.

Ајде сега Цените на нашите контејнерски куќи Ајде да пиеме пиво;

Куќа квадратни метриБрој на собиЦенаШифра на акции
48 м2 Контејнер Куќа2 + 1
 IKE 101
49 м2 Контејнер Куќа2 + 1
 IKE 102
72 м2 Контејнер Куќа2 + 1
 IKE 103
35 м2 Контејнер Куќа1 + 1 ИКБ 104