Цени на монтажни куќи Дали сакате да направите истражување за Потоа нашата компанија модели на монтажни куќи Ви препорачуваме да ги разгледате вашите опции. Можете да имате идеја на нашата веб-страница за моделите на нашите куќи, кои се дизајнирани, планирани и чии делови може да се зголемат како еднокатни или двокатни, еднокреветни, двособни, три, четири или колку соби ти сакаш. идеална монтажна куќа Секоја куќа што ја дизајниравме за вас, ви нуди неограничени опции што не можете да ги замислите во смисла на неограничена имагинација, опции за боја што ги сакате и соодветност за сезоните на вашата локација. Стандардна работа во нашите куќи, кои се дизајнирани земајќи ги предвид вашите желби наместо да произведуваат стандардни типови куќи, е само квалитетот на нашите материјали, куќи и нашиот тим.

Кампања Монтажни куќиВиди се

Градови опслужени од Идеална монтажна куќа

Цени на монтажни куќи 2024 година

Цени на монтажни куќи за 2024 година ;

Име на производКод на производотЦена на производот
50 м2 Монтажна куќаIP 050£ 349.900
55 м2 Монтажна куќаIP 055£ 379.900
59 м2 Монтажна куќаIP 059£ 394.900
70 м2 Монтажна куќаIP 070£ 389.900
75 м2 Монтажна куќаIP 075£ 449.900
69 м2 Монтажна куќа IP 070T£ 454.900
103 м2 Монтажна куќаIP 103£ 684.900
74 м2 Монтажна куќаIP 074£ 464.900
78 м2 Монтажна куќаIP 078£ 454.900
81 м2 Монтажна куќаIP 081£ 529.900
85 м2 Монтажна куќаIP 085£ 554.900
90 м2 Монтажна куќаIP 090£ 569.900
108 м2 Монтажна куќаIP 101£ 659.900
112 м2 Монтажна куќаIP 112£ 619.900
100 м2 Монтажна куќаIP 100£ 594.900
113 м2 Монтажна куќаIP 113£ 714.900
120 м2 Монтажна куќаIP 120£ 734.900
121 м2 Монтажна куќаIP 121£ 764.900
126 м2 Монтажна куќа IP 126T£ 839.900
110 м2 Монтажна Куќа ДвокатницаIP 110£ 889.900
150 м2 Монтажна Куќа ЕднокатнаIP 150T£ 859.900
148 м2 Монтажна куќа Еднокатна близнакIP 148£ 919.900
126 м2 Монтажна Куќа ДвокатницаIP 126£ 949.900
136 м2 Монтажна Куќа ДвокатницаIP 136£ 999.900
186 м2 Монтажна Куќа ДвокатницаIP 186£ 1.349.000
149 м2 Монтажна Куќа ДвокатницаIP 149£ 1.134.900
150 м2 Монтажна Куќа ДвокатницаIP 150£ 1.049.900
149 м2 Монтажна Куќа ДвокреветнаIP 149C£ 1.134.900
131 м2 Монтажна Куќа ДвокатницаIP 131£ 1.064.900
123 м2 Монтажна Куќа ДвокатницаIP 123£ 1.219.900
157 м2 Монтажна Куќа ДвокатницаIP 157£ 1.244.900

* Цените се фабрички и важат за домашни. Цените не вклучуваат ДДВ.

Информации за монтажна куќа

Често поставувани прашања

Што е монтажна куќа?

Што е монтажна куќа? Ако гледаме на нашиот јазик со корените на зборот, модуларните структури кои доаѓаат од зборот ги нарекуваме префабрикувани и ако го гледаме значењето, префабрикувани (изработка), односно модуларните структури произведени во фабриката според на архитектонскиот проект, монтажни структури. Цените и моделите на монтажни куќи се најљубопитни.

Доколку е потребно да се објасни; Внатрешен ѕид, надворешен ѕид, врата, покрив, прозорец, внатрешна боја, надворешна боја, електрична инсталација, водовод, ВЦ школка, туш кабина со осигурувачи се изработуваат и се подготвуваат како изработка и куќа од 100 квадрати се склопува за 1 недела на бетон. платформа на која ќе се гради куќата.се градби.

Како се менуваат цените на монтажните куќи?

Монтажните куќи се опционални структури, односно не се монотони структури. На пример; Висината на таванот на монтажна куќа може да биде 2.50 метри, 2.80 метри или 3 метри. Нашиот економски во монтажни куќи Нашата висина на таванот е 2.50 метри,

На пример, во префабрикувана куќа, дебелината на надворешниот ѕид е 10 cm, а дебелината на внатрешниот ѕид е 6 cm. Тука, внатрешниот ѕид може да се доведе до 10 см. Дополнително, изолациониот материјал на овие префабрикувани ѕидови на куќи може да се претвори од стиропор во камена волна. Да дадеме уште еден пример, osb 3 и мембрана може да се додадат на покривот за да се зголеми изолацијата како дополнителна.

Цени за монтажни куќи за кампања Кој е просекот?

Цените на монтажните куќи со кампања се разликуваат по карактеристики во секоја компанија. Сепак, ние како компанија правиме висина на таванот 2.50 и дрвена шарена структура во нашите куќи со кампањи одвоени од другите компании. Се разбира, многу се разликува од другите компании во сите употребени материјали.

Најсоодветниот монтажен Вила Цени ?

Нашите најпристапни цени на монтажни вила започнуваат од 84 метри квадратни, оваа двокатна монтажна вила има висина на таванот од 2.5 и има цена од 454.000 TL. Цените варираат во зависност од квадратните метри и деталите за проектот.

Кои се најевтините цени на монтажни куќи?

Квалитетниот и најевтин модел на монтажна куќа на пазарот започнува од 40 метри квадратни. Оваа куќа со висина на таванот од 2.5 метри започнува од 290.000 TL и нејзината цена варира во зависност од квадратот.

Монтажни куќиНашиот технички карактеристики Што се тие?

Како најголем производител на монтажни куќи во Турција, на нашите клиенти им нудиме многу опции во однос на техничките карактеристики, освен другите компании, во нашите монтажни куќи како идеални куќи. А во исто време нудиме највисоко ниво на квалитет во однос на квалитетот на материјалот во сите монтажни куќи.
Нашите технички карактеристики се 2.50 висина на таванот и дрвена шара, а во исто време обезбедуваме дополнителна изолација на покривот и нашата супериорна технологија на градба во челичниот дел од покривот.

Како се дизајнирани моделите на монтажни куќи?

Нашите монтажни модели на куќи се всушност дизајнирани од нашите архитекти и инженери за да го создадат планот за куќа што му е најпотребен на едно семејство. Во овој проект на куќа се земени предвид и квадратите, локациите и потребите на парцелите на кои ќе се гради монтажната куќа.

Како да купите монтажна куќа?

Пред да купите монтажна куќа, ви препорачуваме да ги гледате коментарите на клиентите и деталните видеа од куќите на нашите страници на youtube, instagram и facebook, како и да ги гледате прашањата и одговорите на монтажни куќи во живо што ги направивме со нашите клиенти на Инстаграм, а потоа после вас Добијте ги сите информации, одиме во најголемата турска фабрика за монтажни куќи во Коџаели Гебзе. Мора да ја посетите. Овде ќе можете да го видите и доживеете производството на монтажна куќа и примерите на инсталираната монтажна куќа и челичната куќа. По стекнувањето на ова искуство, нашите продажни претставници, кои се експерти во своите области, ќе се сретнат со вас за монтажната куќа во длабочина. И откако ќе зборувате за деталите за монтажната куќа што сте ја побарале, по завршувањето на официјалниот договор и плаќањата, ќе започне фазата на производство, а откако ќе заврши производството, ќе биде испорачана на датумот што го сакате.

Каде градиме монтажни куќи?

Не е можно официјално да се изгради куќа во монтажни куќи без дозвола за зонирање, бидејќи монтажните куќи се фиксни конструкции со работен век од 40-50 години. Се разбира, по желба може да се расклопува и повторно да се состави, но единствените структури што ги дозволува државата овде се многу популарните мобилни куќички, со други зборови мали куќи. Бидејќи овие куќи се лиценцирани и имаат регистарски таблички, тие не подлежат на дозволи за зонирање и се класифицирани во класата на возила. Сепак, некои општини даваат посебна дозвола за монтажни куќи, па можете да побарате од општината или од архитектонските канцеларии во вашиот град за детални информации за изработка на монтажни куќи.

Дали има станбен заем во монтажни куќи?

За жал, нема станбен кредит во монтажни куќи на оваа тема, за што многумина се прашуваат.Причината за тоа банките ја објаснуваат вака.Бидејќи монтажните куќи по желба може да се демонтираат и да се преселат на друго земјиште и ќе има дефицит овде, банките даваат само заеми за општа намена на монтажни куќи за да го покријат ова.

Како да добиете лиценца за монтажна куќа? Колку чини?

Добивањето лиценца за монтажна куќа обично се одвива во следниот процес, прво одиме во архитектонско биро во вашата област, ве известуваме кое земјиште ви припаѓа и одредуваме колку квадратни метри куќа можете да изградите овде. и каде можете да ја ставите куќата откако ќе ги одземете акциите на патот и соседите, тогаш од нас го утврдивме цртежот поврзан со монтажната куќа. Архитектонското биро ќе подготви соодветна лиценца, а во оваа лиценца има и електро-машински проект, архитектонски и статички проект и ова досие го доставува до научно-научните работи на општината. Од друга страна, научните трудови ќе дадат одобрение кога досието е соодветно и ќе се добие лиценца.

Кои се предностите на монтажна куќа?

Монтажните куќи имаат краток период на градба и не зависат од климата и сезоната. Многу е поотпорен на земјотреси од армирано-бетонските куќи.Сите трошоци се одредуваат и фиксираат во моментот на склучување на договорот. Обезбедува заштеда на енергија благодарение на силната топлинска изолација. Откако ќе се инсталира, може да се расклопи и премести каде што сакате. Овие структури со ниско одржување се претпочитаат многу во последно време.

Што да размислите кога купувате монтажна куќатреба да?

Најпрво, имајте информации за тоа дали компанијата е производител, видете ја локацијата на компанијата и разговарајте со властите, уверете се дека тие се експерти во својата област.

Погрижете се да има професионални тимови во фазите на производство и монтажа по продажната услуга. Освен услугите кои ви се нудат, кога ќе имате проблем откако ќе го завршите вашиот дом, внимавајте да најдете контакт во компанијата и брзо да ги дадете потребните решенија,

Уверете се дека во употребените материјали нема супстанции штетни за здравјето на луѓето. Обрнете внимание на институционалноста на компанијата.

Монтажна куќаde Како да се истури мелен бетон?

Не му треба бетон освен подрум (Foor Concrete). Ќе се врши нивелирање и тампонирање на земјата. Приспособување на местата каде што се носечките столбови на зградата и соодветно заковување на калапите.

Поврзување на гредите, пополнување на празнините на столбовите со камен и сличен материјал за полнење.

Склопување со мембрана од аглите. Примена на eps (кондензиран стиропор со густина од 20 dns) по бетон за топлинска изолација.

Потоа треба да се нанесе ферман, а на аглите да се нанесе ферман од шевронен.

Монтажна куќа клиентите Коментари Што се тие?

Всушност, првиот добар коментар на луѓето кои почнаа да живеат во монтажни куќи е дека благодарение на вас купивме куќа со нашите деца пред 1 година, вие ни заштедивте 1 година затоа што за армирано-бетонска куќа треба 1 година. Воедно, еден од неговите најважни коментари е дека кога ќе влеземе во овој бизнис, јасно се гледаат трошоците, што не може јасно да се види во другите структури.

Најдобрите мајстори за монтажни куќи и Зошто треба да ја изберете идеалната куќа ?

Можете да ги видите најдобрите дизајни на нивната веб-страница. Нашите архитекти и инженери ги подготвуваат најдобрите дизајни за вас. Ние, како најголема турска компанија за производство на монтажни куќи, градиме куќи со најдобар квалитет со најдобра издржливост за вас. Користиме висина на зградата 2.50 и бетопан со дрвен дезен. Искусен и почитуван тим за инсталација работи за да ви ја даде најдобрата работа.

Сите производи што се користат во него се технички многу поробусни и посилни од другите компании.

Имате 2 години бесплатна и 10 години сервисна гаранција.

Колку цени на монтажни куќи од 2024 година?

Цени на монтажни куќи за 2024 година Со оглед на цените од 40 година, кои започнуваат од 2024 метри квадратни и се зголемуваат според посакуваниот квадрат, се гледа дека во просек куќа од 100 метри квадратни е околу 270 илјади ТЛ. Ако се додадат различни карактеристики во цените на монтажни куќи, цените може да варираат.

Колку чинат цените на монтажните куќи со клуч на рака?

Сметаме дека кога ќе се пресмета цената на монтажна куќа со клуч на рака на просечна монтажна куќа, ќе биде попрецизно да се процени во многу чекори, затоа, цената на квадратен метар клуч на рака на просечна монтажна куќа, заедно со монтажна куќа, транспорт, поден бетон , ферман, трошоци за лиценца, керамика, санитарни производи и кујнски ормар.Тоа е околу 280.000 TL.

3 Плус 1 Монтажна куќа Колку?

Најмалата монтажна куќа 3+1 во нашите монтажни куќи е 81 квадрат, а моменталната цена на таа монтажна куќа е 226.900 ТЛ. Имаме многу монтажни модели 3+1. За детално да видите колку чини монтажна куќа 3 плус 1, можете да ја испитате во нашата категорија цени на монтажни куќи.

2 плус 1 монтажна куќа Колку?

Ако прашате колку пари се 2 плус 1 куќа во нашите монтажни куќи, нашата најмала монтажна куќа 2 + 1 е 55 квадрати. Почнува од 179.900 ТЛ.

Дали е потребно зонирање во монтажна куќа?

Едно од најљубопитните прашања денес е дали има потреба од зонирање во монтажна куќа? Да, за жал, бидејќи монтажните куќички не се привремени, тоа се долготрајни градби со цврстина од 40-50 години, така што подлежат на зонирање во општините.Само објектите што не подлежат на зонирање се малите куќички на тркала со регистарска табличка приколки. Бидејќи овие куќи не се сметаат за куќи. По зонирање за Монтажна куќа, потребно е да се добие лиценца.

Можете ли да купите половна монтажна куќа?

Монтажна куќа од втора рака може да се купи, но пред се, еве што треба да се земе предвид Кој ја произвел оваа половна монтажна куќа, истражувајќи го квалитетот на производството на компанијата, се јавувате во таа компанија и барајќи го квалитетот на материјалот, видете дека куќата е правилно инсталирана, може да се купи само ако се најде добар мајстор за склопување на монтажни куќи.

Колку чини монтажна куќа од 100 квадратни метри?

Цената на монтажна куќа од 100 квадратни метри 2 плус 1 започнува од 595.000 TL во просек, овие цени се менуваат по желба според промените во куќата, па можете да не контактирате на нашата линија на whatsapp +90 553 905 35 10 за детали.

Колку долго трае монтажната куќа? Колку години е издржлив?

Монтажните куќи се градби со долг век, спротивно на популарното верување, овие монтажни куќи кои имаат долг и стилски век имаат живот од 40-50 години. Можеме да кажеме дека ова е живот што човек може да го помине со монтажна куќа.Прашање на предност е што животниот век на бидета на брзите стилски погодни куќи со ниско одржување, отпорни на земјотреси е толку долг.

Како да се одржуваат монтажни куќи?

Монтажните куќи се многу лесни за одржување, доволно ќе биде монтажните куќи на секои 3-4 години да бојадисуваат внатре и надвор, а олукот на покривот да се чисти.

Цени на монтажни куќи од 80 квадратни метри Колку?

Општо земено, 80 квадратни метри можете да ги замислите како најпосакуван квадрат во монтажна куќа, куќите од 80 квадрати обично се 2+1, но по желба може да биде и 3+1 во зависност од потребата.

Кој врши инсталација на струја и вода во монтажна куќа?

Како компанија, ние обично ги преземаме електричните и водоводните инсталации во монтажни куќи, но понекогаш може да се појават посебни барања во куќите, понекогаш нашите клиенти можат да го направат тоа поради овие посебни барања, тоа може да се промени според нивната желба.

Дали корисниците на монтажни куќи се задоволни?

Ние како компанија им кажуваме на многу наши клиенти, ако сакате, да споделиме број на наши клиенти што купиле монтажна куќа, да им се јавиме и да ги прашаме како е топлинската изолација, каква е звучната изолација, велиме дека потребата за одржување е многу мала, а многу наши клиенти со восхит ни кажуваат за нашата компанија.

Дали е можно да се живее во монтажна куќа во лето и зима?

Можете удобно да живеете во нашите монтажни куќи во лето и зима. Во монтажните куќи летата се ладни, а зимите се топли. Причината за ова е стиропор од 16 cm eps со густина од 8.5 dns кој го користиме на сите ѕидови во нашите монтажни куќи. Оваа монтажна куќа ја одржува топлинската изолација на многу добро ниво. За изолација има и стаклена волна на покривот на монтажни куќи. На овој начин можете да живеете удобно во вашите домови, лето и зима, без никакви прашалници.

Дали монтажните куќи можат да бидат во студениот регион или плато?

Нашите монтажни куќи лесно се користат во регионот на Црното Море, кој е еден од регионите каде што најмногу ги продаваме нашите монтажни куќи, особено во висорамнините и селата, тешкотијата на изградба прави монтажни куќи да се претпочитаат. Значи, дали може да се користат монтажни куќи на таква надморска височина? Да, може да се користи, но доколку има високи врнежи од снег (над 1.5 метар) и студ над -10 во регионот правиме дополнителни апликации.Кои се овие дополнителни апликации? Дополнителните апликации се како што следува, наклонот на OSB+мембранскиот покрив до покривот на куќата може да се зголеми од 30 степени на 45 степени, анулирајќи ги олуците на покривот и изолирајќи ги дополнителните ѕидови со стиропор.

Можете ли да испратите монтажни куќи во странство во светот?

Да, ние можеме да ги испраќаме и инсталираме нашите монтажни куќи низ целиот свет, а местата каде што испраќаме најмногу монтажни куќи се Бугарија, Романија, Србија, Босна, Узбекистан, Казахстан, Туркменистан. Ние обично ги градиме нашите челични куќи во земји како Германија, Холандија и Франција. Дополнително, формираме монтажни студентски домови, монтажни трпезарии, монтажни училишта, монтажни болници.

Која монтажна куќа е погодна за вас?

Општо земено, претпочитањето на монтажни куќи варира во зависност од зонирањето на парцелите. Со други зборови, ако имаш земја од 1000 квадрати и имаш 20 проценти зонирање, тука можеш да изградиш куќа од 200 квадрати, се разбира, ова можеш да го направиш откако ќе повлечеш 2 метри од соседот на 5 метри од патот. . Треба да ги побарате овие информации во канцеларија за архитектура каде што имате длабинско земјиште.

Монтажна куќа? Дали е логична куќа од армиран бетон?

Секако, треба да се претпочитаат монтажни куќи, бидејќи тоа се објекти кои имаат краток период на градба, ниска цена и одреден трошок, кои по желба може да се преселат на друго место, можат да се живеат за 4 сезони и се многу лесни за одржување. . Монтажната куќа која се довршува за 1 месец со се е многу попогодна во секоја смисла од армирано-бетонската куќа која е завршена за 1 година. Затоа што трошоците од ден на ден се зголемуваат. Затоа брзината е толку важна.

Дали монтажните куќи се отпорни на бури и ветрови?

Монтажните куќи се конструкции кои се отпорни на бура и ветер со брзина од 80 km/h, но ако треба да се градат во регион каде што ќе дува поголема бура и ветер, мора да се добие дополнителна сила.

Дали монтажните куќи се отпорни на земјотрес?

Овие монтажни згради, кои сите многу ги прашуваат, всушност биле познати како земјотресни куќи, бидејќи овие монтажни куќи, кои се многу поотпорни на земјотреси од другите објекти, флексибилни и брзи, секогаш биле преферирани за време на земјотреси, па одговорот на ова прашање е многу јасно армирано-бетонска куќа. Секако, ако дојдеме до причината, тоа се многу цврсти градби бидејќи не се директно засегнати од земјата.

Може ли да се расклопи префабрикуваната куќа? Може ли да се премести на друго место?

Монтажните куќи подоцна може да се демонтираат и да се преселат на друго место, бидејќи монтажните згради се демонтирани и модуларни конструкции. Општо земено, расклопувањето и монтажата на монтажни конструкции во монтажни градилишта е многу поважна карактеристика бидејќи монтажните трпезарии, монтажните студентски домови и монтажните канцеларии може да се демонтираат и преместат на друго градилиште.

Која е разликата помеѓу монтажна куќа и челична куќа?

Да, едно од најчесто поставуваните прашања е кои се разликите помеѓу монтажна и челична куќа, челичната куќа е неограничена структура која може да се изгради во сите облици кои важат насекаде во светот. Монтажните куќи, пак, се конструкции кои се модуларни во форма на лего од готови делови во фабриката, но се брзи и достапни по цена.

Колку долго е времето за инсталација и испорака на монтажната куќа?

Општо земено, поставувањето на монтажни куќи е до умешноста на мајсторот кој ќе ја склопи монтажната куќа откако материјалите испратени во фабриката ќе се испратат на наједноставен начин за мајсторот, но времето на инсталација на просечни 100 квадратни метри монтажна Куќата е 5 дена со 5 лица, времето за бојадисување и мастика е 2 дена со 2 лица.

Дали монтажната куќа е штетна за здравјето?

Монтажните куќни материјали не му штетат на здравјето на луѓето, на ова посветуваме посебно внимание во нашите куќни материјали, Нашите производи се исто така отпорни на топлина, дожд, снег.

Како е звучната и топлинската изолација на монтажните куќи?

Монтажните куќи се многу подобри конструкции од армирано-бетонските куќи во однос на топлинската изолација бидејќи на секој ѕид од куќата има 16 dns стиропор или 40 dns камена волна, а на покривот дебела изолација од 10 cm. Во однос на звукот, има иста изолација како армирано-бетонските конструкции.

Монтажна куќа од 120 квадратни метри просечен Нe Kадаре?

Општо земено, 3 квадратни метри монтажни куќи, кои се едни од најпосакуваните квадрати во зградите 1+120, се високи 2.50 сантиметри и имаат просечни 317.000 TL со дрвени шари, секако се менува според нивните технички карактеристики и дизајн. .

Како можете да изградите монтажна куќа на зонирана земја?

Зонираното земјиште значи дека на ова земјиште може да се изгради каква било зграда, за да се купи монтажна куќа на зонираното земјиште, прво треба да се оди во канцеларијата за архитектура и да се дознае колку квадрати може да се изградат таму. Потоа ја избира монтажната куќа што ни ја побарал, повторно оди во архитектонско биро и ни кажува дека ќе ја изградиме оваа куќа, можеш ли да ни подготвиш документ за лиценца, па архитектонската канцеларија подготвува документ за лиценца за твоето зонско земјиште. , кој вклучува електрични, механички, статички и архитектонски проекти.

Може ли да се постави монтажна куќа на место без зонирање?

Монтажните куќи не можат официјално да се стават на земјиштата без зонирање, понекогаш општините по исклучок даваат дозволи во овој поглед.

Може ли да се изгради монтажна куќа со планот и изгледот што го сакаме?

Да, може да се изгради монтажна куќа по планот што го сакате, но претежно се претпочитаат челични куќи, а не монтажни куќи во тркалезни делови, особено во луксузни згради. Бидејќи постојат ограничувања во изгледот на монтажните куќи, ние ги дизајнираме нашите куќи во овие граници.

Гледајќи ги моделите на овие куќи, можете јасно да ги разберете нашите граници.

Колку ката може да се изградат монтажни куќи?

Монтажните куќи обично се претпочитаат како еден или два ката, но понекогаш специјално правиме трикатни или четирикатни конструкции, но како што растат подовите на зградите, тие се свртуваат кон челичниот систем и се свртуваат кон челични куќи наместо монтажни, кои значи дека трошоците се зголемуваат како што се зголемува подот.

Што треба да прави клиентот во монтажната куќа?

Преземање и монтажа на станбени материјали

Примена на бои за внатрешни и надворешни работи на домување

Поставување на станбени внатрешни и надворешни врати

Инсталација на станбени прозорци (ПЦВ со двојно застаклување)

Отстранување на монтирани електрични и водоводи

Поставување на електрични тела

Доставување на садот за туширање, тоалетна школка, мијалник и славини до купувачот во пакети

Што прави компанијата во монтажната куќа?

Склопување на материјали за домување

Примена на бои за внатрешни и надворешни работи на домување

Поставување на станбени внатрешни и надворешни врати

Инсталација на станбени прозорци (ПЦВ со двојно застаклување)

Отстранување на монтирани електрични и водоводи

Поставување на електрични тела

Во монтажни куќи Дали може да се користи соларна енергија, соларни панели?

Сончевата енергија и соларните панели се користат во монтажни куќи, нашите клиенти ги задоволуваат потребите за греење и електрична енергија, најчесто со соларни панели на профилните нозе до монтажната куќа или со соларни панели на покривот. За ова има специјални апарати.

Може ли сам да ја насликам мојата монтажна куќа повторно? Можеме ли да ја измиеме зградата?

Да, во одржувањето на монтажните куќи имаме наведено дека куќата се бојадисува на секои 3-4 години, па можете да ги префарбате куќите и повторно да нанесете мастика. Бидејќи нашите бои се на база на вода, можете лесно да ги обоите кога сакате, бидејќи куќата се валка. Затоа ви препорачуваме да ја миете куќата секоја сезона и да ја фарбате еднаш на секои 3-4 години заради одржување.

Кои се типовите на монтажни згради?

Кога станува збор за монтажни згради, прво што ни паѓа на памет се монтажни куќи, освен монтажни куќи, има многу видови како монтажни канцеларии, монтажни училишта, монтажни болници, монтажни трпезарии, монтажни студентски домови, монтажни молитвени простории, тоалети.

Колку започнуваат цените на куќите за контејнери?

Од контејнери може да се направат многу видови куќи, но нашата стилска и модерна куќа за контејнери, која специјално ја дизајниравме како контејнерска куќа, започнува од 35 квадратни метри и започнува од 139.900 TL. Оваа куќа има дрвена и антрацитна сива текстура.

Колку започнуваат цените на челичните куќи?

Како пионер на пазарот за цените на челичните куќи за 2024 година, ги нудиме нашите цени на нашите ценети клиенти, челичните куќи се конструкции без граници, има многу посебни различни модерни дизајни во овие структури. Затоа квадратот на нашите челични куќи почнува од 5500 турски лири.

Од колку започнуваат цените на малите куќи?

Tiny House е денешната популарна куќа, причината зошто малите куќи се толку популарни денес е тоа што тие можат да живеат на земјиштето без да бараат дозвола. Ситните куќи се градби кои можат да живеат на земјиштето без дозвола за зонирање и да ги решат своите потреби за електрична енергија со соларни панели и вода со резервоари кога се лиценцирани и обложени со приколки на тркала. Нивните цени почнуваат од 139.900 TL.

Монтажни куќи што ги направивме и каде можеме да видиме примероци од монтажни куќи?

Можеме да ви дадеме адреси и телефонски броеви за монтажните куќи што ги градиме. Можете да отидете овде и да ги прашате клиентите за нивните искуства. Можете да ги видите нашите примероци од монтажни куќи со доаѓање во нашата најголема фабрика за монтажни куќи во Турција.

Güzelyalı, Kainat Sk. No:32/A Pendik/Истанбул, Турција

Тел: 0216 421 35 10 Мобилен: 0553 905 35 10 / info@prefabrikevim.com

Контакт форма

    Напишете одговор

    Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителни полиња * Задолжителни полиња се означени со