Челична конструкција Ладно складирање

Цени за ладно складирање на челик конструкција

Челична конструкција Ладилните складишта не само што се економични туку носат и многу предности како што се топлинска изолација, водоизолација и звучна изолација. Во исто време, тој е високо отпорен на надворешни фактори и суровите климатски услови.

Спротивно на она што го мислат повеќето луѓе, ладилникот не е корисен само за складирање на прехранбени производи. Има многу намени во медицинската и здравствената област. Ладилното складирање, кое е потребно во повеќето сектори, во голема мера ја олеснува работата на луѓето со својата пристапна цена, високата изолација и удобноста.

Челични конструкции Области за употреба во ладно складирање

 1. Болница и здравствена индустрија
 2. Лабораториски
 3. Области за сечење месо
 4. претпријатија за месо
 5. бизниси со морска храна

Челична конструкција Карактеристики на ладно складирање

 1. Челична конструкција Системите за ладно складирање се поделени на три различни делови како што се индустриски панели, ѕидови, тавани и подни изолација.
 2. Панелите на ладилниците, дизајнирани од инженери и архитекти со математички пресметки во согласност со барањата на купувачите, се произведени со избор од 114 cm ширина и 1200 cm должина.
 3. Челични Резервоари за ладно складирање може лесно да се расклопат и повторно да се состават.
 4. Индустриските панели на ладилни простории имаат дебелина помеѓу 6 cm и 20 cm.
 5. Се произведува во согласност со барањата на клиентите, погоден за употреба во челични конструкции или класични армирано-бетонски конструкции.
 6. Со својот дизајн, ладилниците обезбедуваат високи предности и во смисла на долговечност и заштеда на енергија.
 7. Дизајните се обликувани според желбите и желбите на клиентите. Поради оваа причина, клиентите во првата фаза го гледаат ладилното складирање во компјутерската средина и можат да ги отстранат функциите што не ги сакаат и да додадат нови функции.

Цени за ладно складирање на челик конструкција

Челична конструкција Ладилните складишта се дизајнирани и произведени од архитекти и инженери во согласност со желбите и барањата на клиентите. Цените варираат во зависност од областа каде ќе се поставуваат проектираните ладилници, намената на употреба, топлинска изолација, светлосна изолација, водоизолација. Во исто време, дебелината, големината и другите технички карактеристики на ладилникот директно влијаат на цените. И не е точно да се постави точна и прецизна цена поради фактори кои варираат според желбите и желбите на другите клиенти. Бидејќи цената, која варира од компанија до компанија, е исто така интегрирана со квалитетот на ладилникот.

Можете да не контактирате на +90 216 421 35 10 за сите детали.

Слики од нашите проекти за магацин