Shtëpitë e fushatësTe gjitha Modelet

Zbritje!
309.900,00 
Zbritje!
289.900,00 

Shtëpi të parafabrikuaraTe gjitha Modelet

Shtëpi të Parafabrikuara DuplexTe gjitha Modelet

Modele ideale të shtëpive të parafabrikuaraTe gjitha Modelet

Modelet e shtëpive prej çelikuTe gjitha Modelet

490.000,00 
1.190.000,00 
1.550.000,00 
1.260.000,00 
1.500.000,00 
1.380.000,00 
1.100.000,00 
1.340.000,00 
920.000,00 
1.110.000,00 

SHTEPIA IME E PARFABRIKUR

Shtëpia ime parafabrikateNëse keni një ëndërr për një shtëpi, në këtë pikë shtëpia ime e parafabrikuar Ne jemi me ju për të realizuar ëndrrën tuaj. Ju mund të rregulloni hapësirën tuaj të jetesës me çmime të përballueshme falë këtyre shtëpive që janë të dobishme, elegante dhe rezistente ndaj tërmeteve. Falë këtyre strukturave, të përshtatshme për përdorim në verë dhe dimër, është e mundur të kaloni një jetë të këndshme. Përveç kësaj, duke qenë se shuma përcaktohet paraprakisht, nuk do të përballeni me numra surprizë gjatë ndërtimit të shtëpisë. Ai llogarit shumat neto të shtëpive të parafabrikuara, si dhe çmimin e shtëpisë së parafabrikuar që mund të ndodhë shtesë. Shtëpia ime parafabrikateJu përcaktoni numrat që nuk janë përfshirë dhe rregulloni buxhetin tuaj në përputhje me rrethanat. Në këtë pikë, nëse jeni në fazën e ekzaminimit të çmimeve të shtëpive të parafabrikuara, ne do t'ju ndihmojmë në këtë artikull për modelet më të përshtatshme të shtëpive të parafabrikuara. Nëse jeni në kërkim të një shtëpie të parafabrikuar shumë elegant dhe të përshtatshme, jeni në vendin e duhur. shtëpia ime e parafabrikuar do te thote ti.

Shumë kritere merren parasysh gjatë përcaktimit të diapazonit të çmimeve për modelet e shtëpive të parafabrikuara. Në këtë pikë, duhet të veproni duke marrë parasysh këto kritere kur zgjidhni. Një nga çështjet më të rëndësishme është çatia. Është jashtëzakonisht e rëndësishme që çatia të jetë prej materialesh cilësore dhe të jetë e izoluar siç duhet. Në këtë pikë, ju mund të merrni informacion të detajuar nga kompania. Megjithatë, një çështje tjetër e rëndësishme që përcakton çmimin janë muret. Zgjedhja duhet të bëhet duke marrë parasysh trashësinë e murit dhe fasadën e jashtme dhe izolimin në mure, dhe krahasimet e çmimeve duhet të bëhen në përputhje me rrethanat.

Një çështje tjetër në shtëpitë e parafabrikuara janë metra katrorë. Çmimi përcaktohet në proporcion të drejtë me metër katror. Domethënë, një ndërtesë njëkatëshe e parafabrikuar është 40-45 metra katrorë. Këto struktura janë më të voglat. Çmimi në këtë pikë është një izolim i mirë dhe materiale ndërtimi të përdorura. çmimet e shtëpive të parafabrikuara janë në faqen tonë. Përveç kësaj, me rritjen e metrit katror, ​​çmimi rritet në përpjesëtim të drejtë me të. Të gjitha modelet dhe çmimet shtëpia ime e parafabrikuar gjithashtu në dispozicion.